Το Pilates και τα οφέλη του

Η μέθοδος γυμναστικής του Pilates έχει αναγνωριστεί ως μια με τα περισσότερα οφέλη για το σώμα μας.

Ο Joe Pilates, πίστευε ότι η σωματική και ψυχική υγεία είναι αλληλένδετες, γι ‘αυτό και η μέθοδος Pilates, είναι μια σωματική και ψυχική προπόνηση. Η μέθοδος αυτή, επικεντρώνεται στη σωστή ισορροπία , τον έλεγχο, την αναπνοή, τη ροή της κίνησης και τη συγκέντρωση.

 Το Pilates

  1. βελτιώνει τη στάση του σώματος επειδή ενισχύει και κινητοποιεί, το κέντρο του σώματος.
  2. μειώνει το άγχος και τους πόνους περιόδου Οι ειδικές ασκήσεις αναπνοής που χρησιμοποιούνται στο Pilates για να επιμηκύνουν  και να ενισχύουν τους μύες, προάγουν περαιτέρω τη χαλάρωση.
  3. σας βοηθά να χάσετε βάρος Διεγείρει επίσης τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος. Το σώμα καίει περίπου 300-500 θερμίδες σε μια ώρα Pilates.
  4. λειτουργεί ενάντια στην κυτταρίτιδα
  5. ανακουφίζει τον πόνο στην πλάτη Χαλαρώνει ολόκληρη την περιοχή της πλάτης, της μέσης και του ισχίου.
  6. γυμνάζεστε συνολικά Ολόκληρο το σώμα προπονείται, όχι μόνο μεμονωμένα μέρη. Έτσι, όλες οι μυϊκές ομάδες γυμνάζονται και ενισχύονται σε ΚΑΘΕ άσκηση.
  7. Καλύτερη ερωτική ζωή Είναι μια προπόνηση πλήρους σώματος που εκπαιδεύει κυρίως τους βαθιούς μύες – αυτό συμβαίνει επίσης και στο πυελικό έδαφος. Ασκώντας το πυελικό έδαφος εξασφαλίζουμε  καλύτερη ροή αίματος στον μυϊκό ιστό.
  8. επιτυγχάνει γρήγορα αποτελέσματα
  9. μπορεί να γίνει στο σπίτι

Είτε είστε ηλικιωμένος που θέλετε απλά να ασκείστε έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η καθημερινότητά σας , είτε είστε αρχάριος στη γυμναστική , είτε κάνετε πρωταθλητισμό και θέλετε το κάτι παραπάνω για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας, είτε η δουλειά σας είναι καθιστική σε ένα γραφείο και μπροστά από έναν υπολογιστή, το Pilates θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας!
 
Αρκούν λίγες ώρες προπόνησης για να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο!

Σύμφωνα με τον εμπνευστή του, στα πρώτα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα καινούριο σώμα!! 

Μπορείτε να κάνετε pilates και να έχετε όλα αυτά τα οφέλη και ακόμα περισσότερα, παρακολουθώντας βιντεοσκοπημένα μαθήματα από το σπίτι, το εξοχικό και στον δικό σας χρόνο.

Αφήστε σχόλιο