Μαθήματα

Όλα κατάλληλα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά

Latin

Οι λατινικοί χοροί είναι αρκετοί και πολύ διασκεδαστικοί. Ο καθένας με τη δική του ιστορία και τον τόπο καταγωγής του. Cha cha cha, rumba, salsa, bachata και άλλα. Χαρακτηριστικό τους είναι ο γρήγορος ρυθμός και η έντονη κίνηση, στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέρη του σώματος.

Tumbao fitness & dance

Αυτό το μάθημα είναι το αγαπημένο μεταξύ πολλών μαθητών μας. Αποτελείται από χορογραφίες που συνδυάζουν αερόβιες κινήσεις με εκφραστικές κινήσεις σωματικών και τεχνικών χορού, που βοηθούν στη γρήγορη εκμάθηση βασικών βημάτων λατινικών ρυθμών. Είναι πολύ διασκεδαστικό, γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και καίει πολλές θερμίδες.

Χορογραφίες για Γάμους και άλλες εκδηλώσεις

Για να κάνετε τον πρώτο σας χορό αξέχαστο, επιλέξτε το τραγούδι που σας αρέσει και θα κάνουμε μια χορογραφία σε αυτό. Χορογραφίες γίνονται επίσης για παραστάσεις, βίντεο κλιπ και άλλες εκδηλώσεις.

Pilates

Η μέθοδος pilates επικεντρώνεται στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στην ενίσχυση του σώματος. Για να σταθεροποιήσετε τη σπονδυλική στήλη, ενισχύστε την κοιλιά και ελέγξτε την αναπνοή. Κατάλληλο για ενδυνάμωση και ευλυγισία των χορευτών μας. Βοηθά επίσης στη μείωση του στρες.

Διαδικτυακά μαθήματα σε ομάδες και ιδιαίτερα

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε στο χώρο μας ή είστε μακριά, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ιδιωτικό μάθημα, ανάλογα με το πρόγραμμά σας και την ανάπτυξη που θέλετε να έχετε.

Πακέτα με Βιντεομαθήματα

To πακέτο με τα μαθήματα χορού περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών βημάτων, τεχνική και χορογραφίες από τον χορό Bachata και χορογραφίες Tumbao βήμα - βήμα και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα fitness. Με τραγούδια γνωστά και διασκεδαστικά! Γυμναστική, κάψιμο θερμίδων και διασκέδαση μαζί!