Είμαι η Ιωάννα Ζάρα. Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον χορό και την γυμναστική. Ενόργανη, πολλά χρόνια παραδοσιακούς χορούς, διάφορα είδη γυμναστικής.

  • Ερωτεύτηκα τους χορούς Latin (στους οποίους πήρα και τα πτυχία μου).
  • Παρασύρθηκα στη μαγεία του Tango και του Oriental.
  • Βρήκα διασκέδαση και εκτόνωση στο Tumbao (στο οποίο έγινα Instructor).
  • Αγάπησα το Pilates (στο οποίο έγινα Instructor επίσης) και το οποίο δεν θέλω να αποχωριστώ ποτέ.
  • Τρελαίνομαι να βγάζω χορογραφίες (γαμήλιες, για παραστάσεις και διάφορες άλλες εκδηλώσεις).

Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο όμως, είναι να μεταφέρω τις γνώσεις μου και να βοηθώ τους συνανθρώπους μου να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και να βρίσκουν χαρά.

Αυτό γίνεται αναμφισβήτητα με την βοήθεια του χορού και της γυμναστικής, τα οποία απλόχερα μας προσφέρουν σωματική και ψυχική υγεία!

Δεν μένω όμως μόνο σε αυτά. Μου αρέσει να συνδέομαι περισσότερο με τους μαθητές μου και να τους δίνω περισσότερες συμβουλές για ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

 

Εμπειρίες Πελατών

Είμαι στην παρέα του make the step από τον πρώτο χρόνο! Μου αρέσει που μπορώ να δοκιμάζω πολλά διαφορετικά πράγματα και μπορώ να επιλέξω αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο! Εχω λατρέψει το tumbao. Ένα είδος χορευτικής γυμναστικής που με ενθουσιάζει καθώς η ώρα περνά ευχάριστα κάνοντας ένα αερόβιο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα με τα προγράμματα pilates είδα τεράστια διαφορά στη στάση του σώματός μου και βοήθησε εξαιρετικά σε μυοσκελετικά προβλήματα λόγω καθιστικής εργασίας. Η ιδιοκτήτρια της σχολής, Ιωάννα Ζάρα, είναι πάντα στη διάθεσή μου να με ακούσει και να διαμορφώνουμε το πρόγραμμα που μου ταιριάζει! Ακόμα και στη διάρκεια της καραντίνας που όλοι το είχαμε περισσότερο ανάγκη, παρόλες τις δυσκολίες κατάφερε να διατηρήσουμε την φυσική μας κατάσταση και την ψυχολογία για να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες μέσω διαδικτυακών μαθημάτων!

Ευσταθία Παπαθανασίου

Ευχαριστώ πολύ την Ιωάννα Ζάρα για το μάθημα που μου πρόσφερε. Ήταν μια χαλαρωτική και ενδυναμωτική εμπειρία που γέμισε ενέργεια. Συνέχισα μετά με συνεδρίες μου μέχρι αργά το βράδυ. Ήταν εκπληκτικό. Η Ιωάννα με πραότητα, με υπομονή και τις γνώσεις και την εμπειρία της με βοήθησε να ξαναθυμηθώ τη σχέση με το σώμα μου. Η καθιστική ζωή και η ανάγκη να εργαζόμαστε από το διαδίκτυο μας επιβάλει την αναγκαιότητα της άσκησης. Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Είναι μια ρουτίνα που σας την προτείνω να την δοκιμάσετε.

Μαρία Καραγιάννη

Τα βίντεο με τα σύντομα προγράμματα pilates της Ιωάννας μου έδωσαν την πρακτική δυνατότητα να γυμνάζομαι, περισσότερες φορές την εβδομάδα όποτε έχω χρόνο και διάθεση. Μάλιστα, δεν υπάρχει τώρα καμία δικαιολογία να παραλείψω την γυμναστική μου, μιας και μπορώ να τα χρησιμοποιήσω οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Οι ασκήσεις έχουν ποικιλία, είναι προσιτές για όλους και παρουσιάζονται κατανοητά και ευχάριστα. Η γυμναστική με pilates είναι μια ευεργετική εμπειρία για μένα. Εξαλείφθηκαν πόνοι σε αυχένα, και πλάτη, αυξήθηκε η αντοχή μου, η ευλυγισία, η ικανότητα ισορροπίας και το σώμα μου τονώθηκε συνολικά, χωρίς περιττή κούραση. Μετά από κάθε πρόγραμμα, νιώθω γεμάτη ευεξία και καλή διάθεση. Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει! Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα!

Ισμήνη Μυλωνά