Το Tumbao συνδυάζει γυμναστική με διασκέδαση! Το Tumbao αποτελεί ένα νέο είδος χορού που συνδυάζει αερόβιες κινήσεις μαζί με χορευτικές τεχνικές και βοηθά το σώμα να εκφραστεί.

Το Τumbao εντάσσεται στην κατηγορία της αερόβιας γυμναστικής. Αυτός ο χορός συνδυάζει εκφραστικές για το σώμα κινήσεις ενώ μαθαίνεις ταυτόχρονα και την τεχνική διαφόρων χορών λάτιν (π.χ. merengue, salsa, reggaeton, dembow, bachata κ.α.) προσφέροντας παράλληλα καρδιαγγειακά οφέλη μαζί με διασκέδαση σε όποιον αποφασίσει να δοκιμάσει.

Το χαρακτηριστικό του Tumbao, αλλά και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει έναντι άλλων αερόβιων μορφών εκγύμνασης είναι ότι οδηγεί στην απώλεια βάρους ενώ ταυτόχρονα οδηγεί στην τόνωση των μυϊκών ομάδων, χωρίς, όμως, να κάνει τον ασκούμενο να βαριέται.

Το Tumbao έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις αν αναζητάς έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης. Τα πλεονεκτήματα λοιπόν που προσφέρει είναι τα εξής: σε βοηθάει να κατανοήσεις κινήσεις του σώματος σου, στοχεύει στην εκμάθηση Latin χορών, συμβάλει στο κάψιμο θερμίδων, προσφέρει ψυχολογική τόνωση, ενώ σε εκπαιδεύει στο να μπορείς να ελέγχεις το σώμα σου. Το Tumbao αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση στο fitness και αποσκοπεί τόσο στο αδυνάτισμα όσο και στην γράμμωση.